Modele de jaluzele orizontale

Sunati, va rog, la acest numar, pentru informatia sollicitata: (0751) 243 507 Insula de Perdele si Jaluzele. Jaluzelele (storurile) romane DIN oferta Noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru birouri. Jaluzelele romane pot fi executate pentru ferestre de dimensiuni MICI, Medii si mari. Au un design deosebit de élégant si se asorteaza foarte bine la aproape orice décor, clasic sau moderne. Este disponibila si automatizarea cu Echipamente (motoare, butoane, telecomenzi) somfy. Jaluzele (storuri) romane Hunter Douglas-preturi-PDF COMENZI SI INFORMATII: 0751243508 (Adriana) 0751243507 (Cristina/Gina), 0747022709 (Daniela). Derulati in josul paginii (Sub Culori) pentru informatii suplimentare. Jaluzelele din lemn sunt situer in josul paginii, dupa jaluzelele DIN aluminiu. Insula de perdele si jaluzele va oferim jaluzele horizontaux intr-o Mare varietate de Culori: clasice, sidefate, mate, lucioase, imitatie lemn, lamele perforate.

Mai jos puteti vedea mostrarul de Culori, precum si instructions de montaj si intrétinere. Jaluzelele pot fi prevazute cu un sistem pentru ferestre oscilobatante (rabatabile), astfel incat sa Ramana “lipite” de fereastra atunci cand aceasta este inclinata. Acest sistem nu impiedica jaluzeaua sa ruleze in sus si in Jos. Jaluzelele din lemn sunt disponibile in 2 variante de Culori “nature”, Bej si Maron. Latimea lamelei este de 30 mm. pretul este de 150 lei/MP… M-AR interesa niste jaluzele Orizontale Maro. Comme vrea sa stiu cum se procedeaza pentru masuri si un pret estimativ. Exemplul 1: pentru o jaluzea cu dimensiunile LATIME = 0,8 M si INALTIME = 1, 2M pretul este 69 Lei.

Pretul incluent accesoriile. IN FUNCTIE DE GROSIMEA LAMELEI JALUZELELE ORIZONTALE POT FI DE 16 MM, 25 MM, 35 MM SI RESPECTIV 50 MM., IAR IN FUNCTIE DE MATERIAL ACESTEA POT FI DIN ALUMINIU. JALUZELELE ORIZONTALE REPREZINTA CEL MAI POPULAIRE SISTEM DE JALUZELE. ACTIONAREA JALUZELELOR ORIZONTALE: ESTE MANUALA PRIN INTERMÉDIUL UNUI SNUR CU BLOCATOR CARE URCA SAU COBOARA LAMELELE IN POZITIA DORITA SI CU AJUTORUL UNEI BAGHETE LAMELELE SE POT ROTI REGLAND ASTFEL CANTITATEA DE LUMINA DORITA. Pentru a vedea oferta curenta intrati PE Pagina OFERTA (butonul dreapta-sus). ACESTEA SUNT DESTINATE ACOPERIRII FERESTRELOR DE APARTAMENTE, DE CASE CAT SI DE SOCIETATI COMERCIALE, CABINETE MEDICALE, NOTARIAT, ETC. JALUZELELE ORIZONTALE POT FI FOLOSITE SIMULTAN CU ALTE PRODUSE DE UMBRIRE (PERDELE, DRAPERII ETC.) Buna ziua! Cat AR Costa dimensiunile L = 0,7 M si inaltime = 1, 40? Multumesc anticipat.